artikler

Skarp som aldrig før

25. september 2018

Skarp som aldrig før

Den enkelte savs ydelse afhænger fuldstændigt af, hvor godt savbåndet er plejet. Wood-Mizer tilbyder en højt kvalificeret og alligevel fordelagtig genopslibningsservice.

 

Selv om smalbåndsteknikken, som er udviklet af Wood-Mizer, er meget bruger- og plejevenlig, betyder slibning af båndene alligevel, at man bliver nødt til at beskæftige sig med emnet, det koster tid, og man har brug for et godt opslibningsudstyr. Denne tid har man ofte ikke, især når det er sæson. En hel del virksomheder kører ud til kunderne ved solopgang og kommer først hjem igen efter mørkets frembrud.

 

For at aflaste savværksoperatørerne fra dette ofte upopulære arbejde tilbyder mange Wood-Mizer filialer en genopslibningsservice. Wood-Mizer GmbH i Schletau har tilbudt denne service i mere end 20 år og tager sig ikke kun af Tyskland, men også af kunder fra Østrig, Danmark og Nederlandene. Schweiz har sin egen basis for denne service. Wood-Mizer genopslibningsservicen omfatter ikke kun slibning af bånd, men også en komplet genopbygning af det benyttede bånd. Det sendes praktisk taget gennem produktionsprocessen en gang til, også på de samme maskiner, hvor det blev fremstillet. På et område på 150 m² i Schletau arbejdes der med otte industrielle slibemaskiner, tre elektronisk styrede udlæggemaskiner og to båndrensningsanlæg. Afhængigt af sæsonen leveres der 3000 - 7000 bånd hver måned, der modtages, opbygges og returneres igen, til dels sammen med reservedele, der er bestilt i denne forbindelse. Dette omfatter i mellemtiden også mange bånd i speciallængder, der anvendes af kunder, der arbejder med fremmede fabrikater. Selvfølgelig opfyldes der også specielle ønsker som f.eks. en særlig udlægning. Syv faste medarbejdere, som understøttes af tre medhjælpere, når der er meget travlt, sørger for, at de mere end 70.000 båndsavklinger, der opbygges hvert år, returneres til savskæreren efter 48 timer. Særligt fordelagtige betingelser ifm. forsendelse af kartonerne muliggør en næsten uovertruffen pris, så endda savværksoperatører, der har deres eget opslibningsudstyr, bruger denne service.

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WELCOME TO THE NEWSROOM

Gå på opdagelse for at se, hvor succesrig Wood-Mizer ejere arbejder med deres maskiner i hele verden og således understøtter deres lokale erhvervsliv. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.